Nederlands
headerfoto

Boek 35 - Het cross-mediale boek

“Blinde liefde voor de cross: 35 jaar veldrijden in Gavere en Asper.”

Teken nu in voor een stuk wielererfgoed ‘van eigen bodem’ in een boek met een primeur, want in klank en kleur!

Van meer dan 200 pagina’s spetst de modder af: in de scheldemeersen aan de Ossezak en de Donk in Asper demonstreerden de cyclocrossacrobaten Eric en Roger De Vlaeminck, ploeterden Stammie, Liboton, De Bie tegen Zweifel, Thaler en Van Der Poel; rond het kasteel Grenier klommen en daalden Pontoni, Frischi, Groenendaal, Supermario, Wellens, Nys en Pauwels, in een eerlijke sport… je leest het niet alleen, je kunt via smartphone vanuit het boek ook meer dan 40 exclusieve interviews beluisteren, met alle winnaars en winnaressen!

Een primeur! Zo kan de blinde voorzitter van de Novavrienden en de Superprestige, Etienne Gevaert, ook meegenieten van zijn levenswerk.

Wil jij zoiets unieks niet missen? En ook het wielererfgoed bewaren, zoals de VVV ’t Gaverland? Wil je je naam als ware fan vereeuwigd zien in dit speciale, crossmediale (!) werkstuk van Jean-Marie Schepens, Pascal Standaert en Gino De Potter, schrijf dan nu onverwijld 26 € over op
IBAN BE48 8601 1798 5627 van Jean-Marie Schepens Pontweg 123 9890 Gavere, boek35

Vermeld, indien nodig, hoe je jezelf wil vermeld zien. Gewoonlijk is dat bv. Piet Janssens, Gavere – maar het kan ook als volgt Construct Janssens, aannemer, Gavere.
Na de voorintekenperiode (tot 1 oktober 2012) kost het boek 30 €. Voor verzending en verpakking is het 5 €.

Een voorbeluistering kan al op www.cyclocrossgavere.be, doorklikken op knop boek35. Je bent ook welkom op de boekvoorstelling op donderdag 18 oktober om 20 u. in G.O. Racing in een presentatie van ex-vrt- en ex-vtm-coryfee, Mark Van Lombeek.Klaus-Peter Thaler Roland Liboton Hennie Stamsnijder
Klaus-Peter Thaler Roland Liboton Hennie Stamsnijder


Marianne Vos
Sven Nys
Marianne Vos Sven Nys

sponsors

  • Telenet.png
  • Ethias.png
  • Bingoal.png
  • Cofidis.png
  • Toyo Tires.png
  • Jupiler.png
  • Kwaremont.png
  • logo_defensie_2.jpg